Mooi nieuws! Aan de Nieuwe Ginnekenstraat opent op zeer korte termijn de allernieuwste Starterswinkel: Freubelle. Knutselliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De focus ligt op het zelf maken van de allermooiste en creatiefste kaarten.

Het ondernemersduo Johan en Ingrid is dolenthousiast over hun nieuwe avontuur met Freubelle. Ze hebben al anderhalve maand een eigen webshop, maar breiden nu uit met een fysieke winkel in het hart van Breda. “Ik krijg hier ontzettend veel energie van”, laat Johan weten. De eigenaren moeten nog schilderwerk verrichten en een winkelopstelling creëren, maar de officiële opening zal over ongeveer twee weken plaatsvinden.

Voor meer informatie lees je het volledige nieuwsbericht op BredaVandaag.

Over Starterswinkels

Freubelle is gevestigd in het Starterswinkels-pand aan de Nieuwe Ginnekenstraat. Deze panden zijn bestemd voor ondernemers met een uniek en voor de binnenstad verrijkend concept. Omdat dit vaak startende ondernemers zijn, bieden het Ondernemersfonds, Gemeente Breda en vastgoedorganisatie VCOB ondersteunende middelen om het concept te vestigen en een gezonde start te geven. Eerder openden ook onder andere Heart in Hard aan de Halstraat en De Interieurbar aan de Reigerstraat als Starterswinkel.