Contact

Ondernemersfonds Breda

Bezoekadres
Haagdijk 47
4811 TP Breda

KvK 55948510
IBAN NL95 RABO 0116 6086 41

Informatie

Voor ondernemers

Chainels is het community platform voor stadscentra. Ook in Breda werken we met Chainels. Het is de plek voor onze ondernemers om informatie op te halen over openingstijden, werkzaamheden, vergunningen, afval, uitstallingen, activiteiten, evenementen en (gezamenlijke) campagnes.


Het Chainels platform is beschikbaar via de website en de Chainels App.
Iedere ondernemer krijgt na aanmelding inlog­gegevens en daarmee toegang tot up­ to ­date informatie.

Aanmelden als ondernemer?
Mail dan uw bedrijfsnaam, het bezoekadres, uw voor- en achternaam en het mailadres naar manager@ondernemersfondsbreda.nl.
Dan ontvangt u een activatiemail. 

Voor bezoekers

Breda centrum wordt online vertegenwoordigd door o.a.
Breda Marketing en de Breda City App.

Breda Marketing
Citymarketing organisatie Breda Marketing maakt impact door het merk Breda (inter)nationaal nog beter op de kaart te zetten, o.a. via welkominbreda.nl etaleren zij het beste van Breda. Ook ontwikkelt Breda Marketing de stads­plattegronden om de bezoekers van Breda gastvrij te kunnen ontvangen. Ondernemers kunnen deze opvragen en contact opnemen voor samenwerkingen via info@bredamarketing.nl.

Breda City App
Op visitbreda.nl worden de 8 sfeergebieden voor bezoekers aantrekkelijk gepresenteerd. Daarnaast hebben al onze ondernemers een eigen
profiel op visitbreda.nl (dit is hetzelfde als stappen-shoppen.nl) en in de Breda City App. Dit platform richt zich op de promotie van de horeca, retail & cultuur. Neem contact op via info@stappen-shoppen.nl voor meer informatie.